Kineziológia képzés választása

Ma Magyarországon 4 kineziológiai ágat lehet kezdő szinttől tanulni:

 • A Touch for Health-et, ami minden kineziológiai ág alapja, és a haladó tanfolyamokkal együtt egy önmagában is teljes rendszer, így rendszeren belül összesen 170 órányi szakmai tanfolyamon tudod kiképezni magad. Hivatalos hazai kineziológia vizsgát, illetve nálam nemzetközi vizsgát is tehetsz belőle.
 • A Brain Gym-et, ami egy összesen 4 napos tanfolyamon sajátítható el, illetve létezik itthon két 3-4 napos haladó tanfolyama is. Hivatalos hazai kineziológia vizsgát tehetsz belőle.
 • A One Brain-t, aminek az első 3 szintje után szintén hivatalos hazai kineziológia vizsgát tehetsz.
 • Stress Release-t, aminek a haladaóbb szintjéhez már ismerni kell a Touch for Health-et, és vizsga nem tehető belőle.

Ha valaki kineziológus szeretne lenni, érdemes az elején olyan képzést választani, ami egy önmagában is teljes képzési folyamatot visz végig, hogy a végére valóban el tudj kezdeni segíteni másoknak. Ha már egy valamit jól ismersz, arra az alapos tudásra fogsz tudni más kineziológiai ágak elsajátításával építkezni, másképp csak elaprózod magad.

Ezért azt javaslom, hogy a képzési utad kezdd a Touch for Health-el, amiben alaposan kiképezheted magad. Nálam több olyan haladó tanfolyamot is találsz, ami másnál nem érhető el az országban. 

Oktatóként abban szeretnék segíteni, hogy minél hamarabb ütőképesen dolgozni és felelősen segíteni tudó szakemberré váljanak a hallgatók a kezem alatt. 

Képzéseimen az időd és energiád elaprózása, szétszórása nélkül, egy következetes, egymásra épülő tanfolyamsorozaton tudod magas szintű Touch for Health szakemberré képezni magad. Minden, amit itt tanulsz, egy az egyben kapcsolódik minden más tudáshoz, így mindig a meglévő tudásod fog bővülni. 

Körülbelül 1 év alatt akár 170 órányi Touch for Health specifikus kineziológia képzésben vehetsz részt. Olyan készségekre tehetsz szert, ami önmagában is elegendő a minőségi kineziológiai munkához, de bárhol máshol tanulj tovább, betonbiztos alapot fognak adni a szakmai utadon. 

Amit nálam találsz: a Touch for Health önmagában is egy teljes rendszer. Elsősorban a meridián energiákra ható tényezőkkel dolgozik, hangsúlyos a test, az izmok, az energiáramlás és az érzelmek egyensúlyának helyreállítása. 

Egy szakember szempontjából fontos, hogy legalább egy módszerrel képes legyen magas szinten dolgozni. Ha megszeretted a Touch for Health-et, itt számos fejlődési lehetőség vár rád:

 • Összesen 170 órás kineziológia képzés, egy önmagában is teljes kineziológiai rendszerben.
 • Komplex képzés, ahol minden elem egymáshoz kapcsolható, egymást erősíti és összefüggésben van.
 • Bármit is tanulj utána, a szakmai munkádnak megingathatatlan gerince lesz.

A Touch for Health

A Touch for Health világa a Rogers-i emberközpontú megközelítés legkiválóbb képviselője a kineziológiában. Folyamataiban a kliens mindig aktív szerepet játszik, ahol a kiegyensúlyozásokat végző szakember a meridián energiák felmérésével és kiegyensúlyozásával kíséri őt.

Eljárásai rendkívül hatékonyak, és az ember iránti alázat és mélységes tisztelet jellemzi, ahol a kliens mindig a saját problémájának szakértője, míg a Touch for Health kineziológus az oldódás facilitátora.

A Touch for Health-el végzett kineziológiai folyamat éppen ezért az egyik legszebb. A tudatosulást, az oldódást mindig a meridiánok energetikai felmérésével és harmonizálásával végezzük.

A rendszer szépsége és logikája annyira lenyűgözött, hogy a Touch for Health 4 alaptanfolyamán (Touch for Health Szintézis) kívül még Touch for Health Metaforák oktató lettem, illetve a haladó Class Workbook és Luo Energiák és az Ég és Föld között c. tanfolyamok is elvégezhetők nálam. Ezen kívül az IKC (International Kinesiology College) Magyarországon elsőként regisztrált Touch for Health konzulense vagyok.

A Touch for Health minden kineziológiai ág alapja. Módszereit munkám 99%-ában használom, önálló módszerként, vagy a kineziológiai ülések részeként.

Touch for Health kineziológia képzés
 • A Touch for Health egy nemzetközileg elismert és az egyik legelterjedtebb kineziológiai ág. A képzések után nemzetközi certificate-et, magyarul oklevelet kapsz, ami a tanfolyamon való részvételt igazolja. Ezzel a világ bármely országában igazolhatod a tanfolyam elvégzését, illetve folytathatod kineziológiai tanulmányaid.
 • A Touch for Health alapjait négy, egyenként 2 napos alaptanfolyamon sajátíthatod el, ami után hivatalosan elfogadott állami (OKFŐ) vizsgát tehetsz. Az így elsajátított tudás alkalmassá tesz arra, hogy alapos kiegyensúlyozásokat végezz családodon és ismerőseiden. A haladó tanfolyamok felkészítenek és gyakorlatot biztosítanak arra, hogy kineziológusként is tevékenykedni kezdhess. (Ehhez Magyarországon hivatalos kineziológia vizsgát is tenned kell).
 • Az International Kinesiology College (IKC) regisztrált, licensszel rendelkező oktatója vagyok, és a Touch for Health alaptanfolyamokon kívül itt lehetőséged van rá, hogy szakmai úton fejlődj, és valóban dolgozni és segíteni tudó szakemberré válhass.
 • A képzés végén nemzetközi vizsgát is tehetsz nálam. 
 • Minden tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszerbe bejelentett felnőttképzés.