Luo Energiák - 1 nap

Időpont: 2025. április 5-6.

Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metaforák oktató
Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.
Ár: 52.000 Ft jegyzettel együtt. Előfeltétel: Touch for Health 4. 

Időtartam: 9-től 16 óráig

Szeretnéd a maximumot profitálni ebből a tanfolyamból? Válaszd együtt az Ég és Föld között tanfolyammal! A Luo Energiák és az antik Shu pontok (Ég és Föld között) tanfolyamokon a változást akadályozó meridián energiákat szabadítjuk fel, és támogatjuk az új, pozitívabb működést megvalósítását. Még mélyebb önvizsgálati és kiegyensúlyozó lehetőségek a bennünk működő energiák segítségével.

Érzelmi munka

Megtanulod Luo pontokkal támogatni a cél eléréséhez szükséges energiaszintet.

Alkalmazni fogod a Luo pontokat az érzelmi stresszoldásban, és a hozzájuk kapcsolódó személyiségfejlődési fázisokat.

A Luo pontok segítenek elengedni, amit már évek óta magunkkal hurcolunk, vagy amit már régen megértettünk, és nincs rá szükségünk. Segítenek az érzelmi és mentális feldolgozásban.

Test és izmok

A Luo pontok a patogéneket a felszínre vezetik, mivel áramlásuk a fő meridiánok és az izmok között történik.

Megismered az izmok energiaellátottságának további ellenőrzési lehetőségét.  

Elsajátítod a kisízületek kellemetlenségeinek kiegyensúlyozását: állkapcsi ízület, sternocostalis ízület, gerinc kísízületei, nyakcsigolyák, hátcsigolyák, ágyéki csigolyák kisízületei, könyök, csukló, boka ízület.

Energia 

A Luo pontok fő funkciója a meridiánok külső és belső ágának megerősítése. A tápláló Chi-t (életenergiát) keringetik, és kitöltik a bőr és az izmok közötti teret. Ezért mind a felszíni, mint a mélyebben fekvő szöveteket táplálják.

Megtanulod a Touch for Health 4-ből megismert Luo pontok haladó alkalmazási lehetőségeit az 5 elem és a meridián kerék szerinti kiegyensúlyozásban.


Ez a tanfolyam azoknak szól, akik szeretnének jobban és részletesebben megismerkedni a Luo pontok és meridiánok energetikai, fizikai és érzelmi jellegzetességeivel, egy nagyon komoly szakmai munka keretében. Erősen haladó szintű tanfolyam, sűrű, és nagyon sokat fogunk dolgozni, viszont minden perce hozzájárul a szakmai fejlődésedhez.

A Luo meridiánok az ember és a külvilág közti kapcsolat meridiánjai. Testi, érzelmi és szemlyiségfejlődési jellemzők kapcsolódnak hozzájuk, a segítségükkel erőteljes energetikai hatások állíthatók az egyén szolgálatába. A segítségükkel az élet korai szakaszának elakadásaiban is támogatást adhatunk. Tanulunk a 12 meridián Luo energiájáról, illetve a nagy gyomor és lép Luo-ról is.

A teljes élethez a személyiségnek számos érési fázison keresztül kell mennie. A Luo meridiánok tárolják a múltbéli elakadásokat, a velük való munka nem csak megértést és több energiát, hanem a jövőbeli, pozitívabb és természetesebb viselkedést is előmozdítja.

Részletesen felméred és korrigálod a mozgással, testi fájdalmakkal kapcsolatos témákat. A kisízületek fájdalmainak csökkenését akupunktúrás pontokkal támogatod.

HARÁNT LUO-K
Az azonos energetikai helyen lévő meridiánokat kapcsolják össze. Lehetővé teszik az ember és a makrokozmosz közti kommunikációt.

HOSSZANTI LUO-K
A kapcsolatteremtés eszközeit kontrollálják, az embert és annak "külső" struktúráit kötik össze. Komoly pszichikus és pszichoszomatikus funkciójuk van.

Más értelmezésben pedig a pszichikai struktúránkat támogatják, ami kisgyermekkortól kezdve alakít minket, egészen felnőttkorig. Így ezekkel a pontokkal akár az életünk korai szakaszaiban történt eseményekre is tudunk a jelenben hatni.

Megismered még:

  • A prioritás ujjmódot -  hogy tudd, hogy valóban azzal a témával, érzelemmel, korrekcióval kell-e kezdened a munkát, vagy van, ami jobb vagy fontosabb.
  • A megtámasztó módot - ami nem csak az izom reaktivitások esetén lehet hasznos, hanem bármilyen információ tárolására.

A Class Workbook tanfolyamokhoz hasonlóan a Luo-Energiák tanfolyamot is Maurizio Piva, Olaszország fakultása dolgozta ki. A 2021-es oktatói update-en adta át a felhatalmazást oktatására. Ez a tanfolyam is része azoknak a lehetőségeknek, amit a Touch for Health-et kedvelőknek szeretnék biztosítani, tudásuk gyakorlásához és kibővítéséhez. Ezt a tanfolyamot jelenleg csak én oktathatom Magyarországon.