Haladó érzelmi munka: Class Workbook 2. - 2 nap

Időpont: 2025. január 11-12.

Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metafórák oktató
Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.
Ár: 52.000 Ft jegyzettel együtt
Előfeltétel: Touch for Health 4.
A Class Workbook tanfolyamok tetszőleges sorrendben, külön is végezhetők!

A tanfolyam tartalma:

  • részletes érzelmi és energetikai állapotfelmérés az érzelmi témával kapcsolatban
  • 50 lehetséges célmondat, kommunikáció, önkifejezés, bizalom, vonzalom, baráti kapcsolatok, függetlenség, munkakapcsolatok és tanulási témákhoz
  • Előzetes felmérési lehetőségek
  • 5 elem és meridián óra áttekintése és kiegyensúlyozása
  • Érzelmi stresszoldások
  • Színek bővített magyarázata
  • Az érzelmi kifejezés blokkjai
  • Mindez az egész folyamatot bemutató oldással, részletes oldásmenettel.

Program: Anamnézis. Testtartás tudatosság. Bevezető tesztek, előtesztek. Cél vagy objektív referencia kiválasztása a listából, a kapcsolatok, a kommunikáció és az életminőség javítására. Érzelem teszt. Bevezető felmérések: kellemetlenséget okozó események; potenciális kellemetlenséget képviselő emberi kapcsolatok; kellemetlenséghez tartozó testérzetek; a Gyomor, Lép-hasnyálmirigy és a Hármas melegítő izom-meridián-szervi energia kapcsolatainak felmérése; keresztmozgások. Szem-és fülenergia a céllal kapcsolatban. 5 elem kiegyensúlyozás a célra. Érzelmi stresszoldás a céllal kapcsolatban. Érzelmi stresszoldás a múltban. Színbalansz. Az izom-meridián-szervi energia kiegyensúlyozása az érzelmi komponensre koncentrálva: Fa minőségek, Tűz minőségek, Föld, Fém és Víz minőségek. Hangbalansz. Erzelmi stressszoldás a jövőben a cél megvalósításához. Meridián masszázs. Cél és érzelem újra ellenőrzése, bevezető tesztek ismétlése. Otthoni gyakorlatok. 

Előfeltétel: Touch for Health 4.

Időtartam: 9 - kb. 17 óráig.

Résztvevők mondták:

"Szakmailag elképesztő precíz probléma feltárást és komplex kineziológiai oldásmenetet kaptam a tanfolyam során. Sokkal mélyebben fogok tudni vele egy nagyobb problémát megdolgozni. Nagyon élveztem a színbalance erejét, elképesztő erős tud lenni, sose gondoltam volna és kliensként egy csomó új aspektusa is feljött az adott oldási témának, amivel úgy éreztem, hogy egy hatalmas tehertől szabadultam meg és "könnyebb" lettem általa. Mélyült a szakmai tudásom, magabiztosabbá tett és kliensként mázsás súlyoktól szabadultam meg. Hálás vagyok érte. Csak ajánlani tudom a TFH-et használó, tanuló kineziológusoknak!" - T.T.I.

"Ismét fantasztikus 2 napot tölthettem el. A csoportban sok volt az ismerős, hiszen, aki egyszer Dórihoz jön tanfolyamra, utána már ragaszkodni fog hozzá. A Class Workbook 2, a Touch for Health érzelmi oldala mind kezelőként, mind kliensként lemegy a mélységekig. Még annak is tud újat mutatni, aki már jól megdolgozta magát, illetve évek óta praktizál. Az oktató nagyon felkészült volt. Dóri "mindent is" át akar adni a rendelkezésre álló idő keretein belül, és azon túl is. :-) A korábban megszerzett tudás mélyül, kiegészül. Egy új, komplexebb kezelési menetet kaptam a kezembe. A saját témámmal kapcsolatban újabb felismeréseket és gyógyítást kaptam, szakemberként kliensemet végig vittem egy nagyon komplex kezelési meneten." SZ.M.A.

"A Class Workbook tanfolyam kihagyhatatlan annak, aki kezelőként szeretne tisztán, szakmailag pontosan dolgozni - és nem utolsó sorban érteni, mit miért csinál. Kezelőként élveztem ahogy kibontakozik a kliensem témája és egyre mélyebb összefüggéseket értünk meg. Kliensként lenyűgözött, milyen mélyre tud vinni egy színbalansz. Szó szerint kigyulladt a lámpa a fejemben :-) egy felismeréstől." Nagy Júlia

Még nem döntöttél? Iratkozz fel a hírlevélre, hogy értesítést kapj a dátumokról, tanfolyamokról! 

A Maurizio Piva, Olaszország Touch for Health fakultása által kidolgozott, IKC által elfogadott Touch for Health Class Workbook sorozat azért jött létre, hogy segítségükkel tökéletesíteni tudd a Touch for Health szintézis tudásanyagával való munkád és kompetenciád. Egy olyan Regisztrált Touch for Health oktató felügyelete alatt fogod használni, akinek felhatalmazása van ezeknek a tanfolyamoknak az oktatására. A 3 jegyzet előre megadott eljárásokon keresztül vezet végig a Touch for Health gyakorlati alkalmazásán. Az első három tanfolyam olyan célok kiegyensúlyozásával dolgozik, amik elsősorban a Touch for Health-ből ismert Egészség Háromszögének egy-egy oldalához kapcsolódnak.

A Class Workbook 1. a fizikai aspektusok javítására szolgáló célokra és eljárásokra fókuszál, azaz az élet bármilyen területén végzett mozgásokkal dolgozik. A Class Workbook 2 a kommunikáció, a vonzalom kifejezése, a kapcsolataink és az érzelmi egyensúly támogatását segítő célokra és eljárásokra fókuszál. A Class Workbook 3 az étkezéssel és a testünkkel való kapcsolatunkkal összefüggő célokat dolgozza meg.

A jól követhető, részletes jegyzet első részben feljegyezheted, amit a Touch for Health oktatód csinál a technikák bemutatásakor. Így lépésről lépésre követni tudod a folyamat minden aspektusát, segíti a fókuszt és a bemutatottak írásos rögzítését, és később referenciaként szolgálhat az önálló munkához, akár a tanfolyamon, akár azon kívül. Az oktatód aztán végigveszi veletek a folyamatot, hogy biztosítsa a megértést, és lehetővé tegye az esetleges javításokat.

Ezekkel a tanfolyamokkal a Touch for Health kompetenciád és tudásod ugrásszerűen nőni fog.