Self Touch for Health


Kidolgozója: Maurizio Piva, olasz kineziológus, az IKC alapítótagja, TFH fakultás
Időpont: 2024. augusztus 23-24-25. 
Oktató: Pisták Dóra, Touch for Health instruktor
Előfeltétel: nincs, mindenki számára nyitott tanfolyam (a kineziológia ismerete nem szükséges)
Ár: Self Touch for Health 1-2-3: 90.000 Ft. 

Legyél önmagad kineziológusa!

Stresszes időszakokban jut csak igazán eszünkbe, hogy jó lenne, ha volna mihez nyúlni. Amivel segíteni tudunk magunknak, és rendezni tudjuk kicsit a sorainkat. A Self Touch for Health kifejezetten ebben jó. Ha kevés időd van, akkor segít egyensúlyba kerülni. Ha több  időd van, akkor eszközt ad ahhoz, hogy a benned zajló érzelmi-energetikai folyamatokat megvizsgálva egyensúlyozd ki magad. Egyszerre önismeret és harmonizáció!

Ha kineziológiáról hallunk, az jut eszünkbe, hogy valakitől segítséget kérünk a problémánk megértéséhez és az egyensúly helyreállításához. A Self Touch for Health-el önmagadnak segítesz: egyszerre vagy a kliens és a kineziológus is!

Képzeld el, hogy van egy problémád - valami nagyon megérint érzelmileg, vagy fájni kezd, vagy éppen nagyon alacsony az energiaszinted. A Selt Touch for Health segítségével azonnal megvizsgálhatod, mi zajlik benned érzelmileg és energetikailag, közben pedig azonnal el is kezdheted az egyensúly helyreállítását, a testen és a meridiánrendszeren keresztül. A kínai öt elem tan törvénye alapján dolgozunk, a transzformációs, generációs és kongruens ciklus szerint. 

Jelentkezés:

Self Touch for Health 1-3

Selt Touch for Health 1: Transzformációs ciklus - hogy az energia eljusson oda, ahol szükség van rá / ha a blokk az energia áramlását akadályozza.

Selt Touch for Health 2: Generációs ciklus - hogy megfelelő mennyiségű energiánk legyen / ha a blokk az energiatermelést akadályozza. 

Selt Touch for Health 3: Kongruens ciklus - hogy az energia ki tudjon fejeződni / ha a blokk a rendelkezésre álló energia felhasználását akadályozza

A Self Touch for Health önmagunk karbantartásának, felfedezésének, megértésének és kiegyensúlyozásának eszköze. Alapjait a Touch for Health adja, ami az egyént holisztikusan, a maga teljességében: testi, mentális, érzelmi szinten nézi. 

Míg a Touch for Health-ben a kineziológiai izomtesztet használjuk a blokkok és a korrekciók beazonosítására, a Self Touch for Health-el önmagunkat teszteljük, meridiánonként és izmonként, az úgynevezett oscillációs teszttel

A Touch for Health-hez hasonlóan a Self Touch for Health módszerével is információkhoz jutunk a test biofeedback rendszere segítésével, a különbség az, hogy míg a Touch for Health-ben a kiegyensúlyozást valaki más végzi, a Self Touch for Health-ben mi magunk.

Miért működik, és kinek való a Self Touch for Health?

A Touch for Health-hez hasonlóan a Self Touch for Health is a jóllétet szolgáló kiegyensúlyozó módszer. A betegségek a fizikai, érzelmi, és környezeti stresszek felhalmozódásának eredményei, amik idővel problémákat okoznak. A Self Touch for Health a test-elme-lélek rendszer kiegyensúlyozásával csökkenti a negatív stresszt, helyreállítva azt az állapotot, amiben az egyensúly és az öngyógyító folyamatok könnyebben működnek.

A Self Touch for Health-el végzett rendszeres öngondoskodás megelőzheti a negatív stresszhatások felhalmozódását.

Az ön-kiegyensúlyozás Self Touch for Health módszere jótékony hatással lehet:

  • Fájdalmakra
  • testtartási problémákra
  • szervek méregtelenítésére
  • a koordináció javítására
  • az önismeretre

Természeténél fogva kiváló preventív módszer, mivel fizikai szinten még nem megjelenő energetikai zavarokat korrigálhat. 

Használhatod magadnak, otthonra, minden nap akár, a jólléted és testi-lelki egészséged, tudatosságod és önismereted támogatására. 

Kineziológusként használhatod ezen felül a benne lévő információkat a munkádhoz: meridián érzelmek, további 5 elem összefüggések. Többen sikerrel alkalmazták klienssel való online munkában is.

Maurizio Piva szavaival:

"Ezt a jegyzetet mentoromnak és inspirálómnak, Dr. John Francis Thie-nek ajánlom, remélve, hogy hozzájárul azon víziójának megvalósulásához, miszerint a Touch for Health legyen elérhető minden otthonban, minden családban, eszközt adva kezükbe az egészségmegőrzésre, az életenergia kiegyensúlyozására, és a test-lélek-elme harmóniájának fejlesztésére. Nincsenek rá szavak, mit jelentett számomra a Touch for Health-el történő találkozás, és hogy mennyit adott hozzá az életemhez. Nem csak személyes életemben, hanem abban az örömben is, amit több ezer kliensnek és tanítványnak adhattam vele.

Ha az olvasó olyan módszert keres, ami megóvja minden rossztól, vagy ami garantálja, hogy soha semmi baja ne legyen, A Touch for Health-el nem éri el ezt a fajta immunitást. Azonban ha olyan módszert keresel, amivel egyensúlyban érezheted magad, amivel megtapasztalhatod az életenergia erejét, ami képessé tesz rá, hogy higgadtabban, hatékonyabban reagálj az élet kihívásaira, tanuld meg a Touch for Health-et.

Igazság szerint ez a jegyzet a Self Touch for Health-ről szól, mi a kettő közti különbség? Mondhatni óriási. Ahelyett, hogy mástól kapnánk kiegyensúlyozást, vagy ahelyett, hogy mi magunk egyensúlyoznánk ki valaki mást, a Self Touch for Health-ben mindkét szerepet mi játszuk, mert önmagunkon dolgozunk.

Az izmok mozgatásával vonjuk be a testi energiákat a folyamatba, ugyan azokat a kiegyensúlyozó reflexeket használjuk, és ugyan úgy ellenőrizzük, hogy szükség van-e korrekcióra, az oscillációs teszttel. Így képesek vagyunk önmagunkon ellenőrizni, melyik a rendelkezésre állók közül a legjobb kiegyensúlyozó módszer számunkra. 

Ezt a tanfolyamot Magyarországon kizárólag én oktathatom.