Haladó érzelmi és energetikai munka a testtel: Class Workbook 1. (minimum 16 óra)

Időpont: 2024. október 19-20. szombat-vasárnap, 9-17 óráig.

Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metafórák oktató
Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.
Ár: 52.000 Ft + jegyzettel együtt
Előfeltétel: Touch for Health 4. Az egyes Class Workbook tanfolyamok tetszőleges sorrendben, külön is végezhetők!

Nem tudod, mi bánt? Kérdezd a tested! 

A tapasztalatok alapján a test meséli el a legmélyebb érzelmi témáinkat, mert magába zárja mindazt, ami a tudatos észlelésünknek nem érzékelhető, viszont fájdalommal és kellemetlenséggel jelzi, amikor már nem viseli tovább a terheket. 

Haladó érzelmi munka a testtel, mozgással, fájdalmakkal és testtartással. Érzelmek és meridián energiák bevonása a folyamatba, testet ért trauma és a kapcsolódó érzelmi emlék leválasztása a mozdulatról, oldása az izommemóriából.

Módszert fogsz találni a test energetikai és érzelmi üzeneteinek megértésére, az izmok, ízületek tehermentesítésére, fájdalmak komplex, energiaáramláson alapuló csillapítási lehetőségeire, a testi erő maximalizálására, az immunrendszer erősítésére, megelőzésre és rehabilitációra is.

A program lényege a test lehető legtöbb szintű támogatása: nyirokáralmás, véráramlás, erősítő élelmiszerek, érzelmek és meridián energiák segítségével. 

Program: Mozgás-anamnézis. Testtartás analízis. Bevezető tesztek és előtesztek. Cél vagy objektív referencia meghatározása lista alapján, a mozgás javításához. Érzelem beazonosítása. Mozgástartomány, kellemetlenségek, kapcsolódó meridiánok és szervi energiák, problémás területek áramkör lokalizálása, keresztmozgások. Szem- és fülenergia a céllal kapcsolatban. A 14 meridián fiy-as-you-go balansza a célra. Akut állapotokat kiegyensúlyozó eljárás kiválasztása. Testtartás újraellenőrzése, és testtartás kiegyensúlyozás. A problémás területek lokális kiegyensúlyozása, meridián-izom-szerv kapcsolat figyelembevételével. További kiegyensúlyozások a cél és a szükségesség függvényében: járás teszt, meridián séta, izomkapcsolatok, testtartás stressz oldása, keresztmozgások. A védelmi energia technikája, és meridián masszázs. A cél, az érzelem és a bevezető tesztek ellenőrzése.

MINDEN technika lépésről lépésre le van írva a jegyzetben, és minden technikát lépésről lépésre be is mutatok. Egyszerre fogsz itt újat tanulni, ismételni, összegezni, értelmezni, rendszerezni, és egy nagyon komoly oldást kapni a saját aktuális témádra.

A tanfolyam kiváló kiegészítője a Luo energiák tanfolyam, ahol a kisízületek kiegyensúlyozására tanulunk további akupunktúrás pontokat is. 

Előfeltétel: Touch for Health 4.

Időtartam: 9 - kb. 17 óráig.

Még nem döntöttél? Iratkozz fel a hírlevélre, hogy értesítést kapj a dátumokról, tanfolyamokról! 

A Maurizio Piva, Olaszország Touch for Health fakultása által kidolgozott, IKC által elfogadott Touch for Health Class Workbook sorozat azért jött létre, hogy segítségükkel tökéletesíteni tudd a Touch for Health szintézis tudásanyagával való munkád és kompetenciád. Egy olyan Regisztrált Touch for Health oktató felügyelete alatt fogod használni, akinek felhatalmazása van ezeknek a tanfolyamoknak az oktatására. A 3 jegyzet előre megadott eljárásokon keresztül vezet végig a Touch for Health gyakorlati alkalmazásán. Az első három tanfolyam olyan célok kiegyensúlyozásával dolgozik, amik elsősorban a Touch for Health-ből ismert Egészség Háromszögének egy-egy oldalához kapcsolódnak.

A Class Workbook 1. a fizikai aspektusok javítására szolgáló célokra és eljárásokra fókuszál, azaz az élet bármilyen területén végzett mozgásokkal dolgozik. A Class Workbook 2 a kommunikáció, a vonzalom kifejezése, a kapcsolataink és az érzelmi egyensúly támogatását segítő célokra és eljárásokra fókuszál. A Class Workbook 3 az étkezéssel és a testünkkel való kapcsolatunkkal összefüggő célokat dolgozza meg.

A jól követhető, részletes jegyzet első részben feljegyezheted, amit a Touch for Health oktatód csinál a technikák bemutatásakor. Így lépésről lépésre követni tudod a folyamat minden aspektusát, segíti a fókuszt és a bemutatottak írásos rögzítését, és később referenciaként szolgálhat az önálló munkához, akár a tanfolyamon, akár azon kívül. Az oktatód aztán végigveszi veletek a folyamatot, hogy biztosítsa a megértést, és lehetővé tegye az esetleges javításokat.

Ezekkel a tanfolyamokkal a Touch for Health kompetenciád és tudásod ugrásszerűen nőni fog.