Touch for Health Proficiency tanfolyam

Időpont: 2023. december 16-17.
Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metafórák oktató, Proficiency Assessor, IKC által regisztrált Touch for Health Consultant
Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.
Ár: 70.000 Ft 
Előfeltétel: Touch for Health 4. A tanfolyamon kizárólag saját hallgatóim vehetnek részt.

A Touch for Health Proficiency tanfolyam a Touch for Health alaptanfolyamai után (TFH 1-4.) végezhető. Az első nap a tanultak gyors áttekintéséből áll, míg a második nap vizsganap: gyakorlati és írásbeli feladatok megfelelő szintű végrehajtása után kapod meg a Touch for Health Proficiency okleveled. A Proficiency Assessment (felmérés) lehetőséget ad arra, hogy objektív visszajelzést kapj a tudásodról és a munkádról. 

A Proficiency szint eléréséhez a Touch for Health alaptanfolyamain tanultak elméleti és gyakorlati ismerete is szükséges, a sikeres teljesítést a tanfolyamon való részvétel nem garantálja. Éppen ezért javaslom, hogy legalább egy Class Workbook tanfolyamon vegyél részt, hogy tét nélkül ráérezhess, miben kell még fejlődnöd, illetve hogy gyakorolj, és elmélyítsd a tudásod.

Kiknek ajánlott?

  • Ha ismételni szeretnél
  • Ha csak úgy veszed rá magad a gyakorlásra, ha tétje van
  • Ha külföldön akarsz kineziológusként dolgozni: van olyan ország, ahol ehhez a vizsgához kötik a tevékenység megkezdését. 
  • Ezen a tanfolyamon kizárólag a nálam végzettek (Touch for Health 1-4) vehetnek részt!