Touch for Health Proficiency tanfolyam

Oktató: Pisták Dóra - Touch for Health oktató, Touch for Health Metafórák oktató, Proficiency Assessor, IKC által regisztrált Touch for Health Consultant
Helyszín: 1124 Budapest, Thomán István utca 8.
Ár: 75.000 Ft
Előfeltétel: Touch for Health 4. Javasolt a Haladó tanfolyamok, különösképpen a Class Workbook 1-2-3 elvégzése! A tanfolyamon kizárólag saját hallgatóim vehetnek részt.

Ez a kétnapos kurzus lehetőséget nyújt gyakorlati és elméleti Touch for Health kompetenciád bemutatására és felmérésére. Felteheted a kérdéseid a számodra nehezebben érthető témákból, és átfogó ismétlést kapsz a Touch for Health Szintézis anyagából. 

Az első nap a tanultak gyors áttekintéséből áll, míg a második nap vizsganap: gyakorlati és írásbeli feladatok megfelelő szintű végrehajtása után kapod meg a Touch for Health Proficiency okleveled. A Proficiency Assessment (felmérés) lehetőséget ad arra, hogy objektív visszajelzést kapj a tudásodról és a munkádról. 

A tanfolyamra a Gyakorlókönyv hiánytalan kitöltése előfeltétel. 

A Proficiency szint eléréséhez a Touch for Health alaptanfolyamain tanultak elméleti és gyakorlati ismerete is szükséges, a sikeres teljesítést a tanfolyamon való részvétel nem garantálja. Éppen ezért javaslom, hogy legalább egy Class Workbook tanfolyamon vegyél részt. 

Kiknek ajánlott?

  • Ha ismételni szeretnél
  • Ha csak úgy veszed rá magad a gyakorlásra, ha tétje van
  • Ha külföldön akarsz kineziológusként dolgozni: van olyan ország, ahol ehhez a vizsgához kötik a tevékenység megkezdését. 
  • Ezen a tanfolyamon kizárólag a nálam végzettek (Touch for Health 1-4) vehetnek részt!