Jelentkezés

Töltsd ki a jelentkezési lapot!

  • A kapott díjbekérő alapján fizesd be átutalással a 15.000 Ft regisztrációs díjat, ami a tanfolyam árának része. Ismétlőknek jelentkezéskor a teljes, 50%-os díj fizetendő. A jelentkezés minden szintre és minden tanfolyamra 15.000,- Ft befizetésével válik érvényesé. Tanfolyam előtt egy hónappal a teljes díjról küldök díjbekérőt.
  • A tanfolyami díj fennmaradó részét a kapott díjbekérő alapján kell kiegyenlíteni, a tanfolyam előtt.
  • Jelentkezési határidő: 1-es szintű tanfolyam esetén legkésőbb a tanfolyamot megelőző 1-2 hét, a többi szint esetén bármikor, a jelentkezést a férőhelyek és a kapcsolódó ügyintézés kivitelezésének függvényében tudom fogadni.

Figyelem: a tanfolyamokon kizárólag magánszemélyként tudsz részt venni. Megértésed köszönöm!

Kérlek, jelentkezéshez tölts ki minden adatot, ha csak érdeklődsz, elég a neved és az e-mail címed. Köszönöm! 

ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozat. Az érdeklődés nem kötelez semmire. Ha tanfolyamra jelentkezel, a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé a jelentkezésed.

Ismétlőknek 50% kedvezmény jár a tanfolyam árából. Az elvégzett tanfolyam okleveléről képet kérek!

A tanfolyamok létszáma maximum 8-9 fő. A létszám feltöltése a jelentkezés és a regisztrációs díj befizetési sorrendjében történik. Ismétlők a résztvevők számának függvényében tudnak részt venni a tanfolyamon. Saját tanítványaim, illetve a tanfolyamokat folyamatában végzők előnyt élveznek a tanfolyami létszám feltöltésénél!

A regisztráció az első, a részvétel a második részlet befizetésével érvényesül.

A képzés 6 fő jelentkezésével valósul meg.

Lemondási feltételek:

  • Jelentkezést követően 14 nappal a jelentkezést indoklás nélkül írásban visszavonhatod, ilyenkor minden befizetett díj visszajár. Ha a tanfolyamig kevesebb, mint 14 nap van hátra, és kifejezett kérésedre biztosítottam helyet neked a tanfolyamon, maximum a regisztrációs díjjal csökkentett tanfolyami díj visszatérítésére vagy jogosult.

Lemondás esetén fizetendő:

  • a Képzés kezdetét megelőző legalább 10 (tíz) munkanappal közölt elállás esetén - a regisztrációs díj, 13.000 Ft;
  • a Képzés kezdetét megelőző 10-5 (tíz-öt) munkanap között közölt elállás esetén - a képzés díjának 50%-a;
  • a Képzés kezdetét megelőző 5 (öt) munkanapon belül közölt elállás esetén (ideértve azt is, ha a Résztvevő minden írásbeli visszajelzés nélkül marad távol a tanfolyamtól) - a képzés díjának 100%-a. Egyedi mérlegelés alapján, amennyiben a részvételre való képesség hiánya igazolt (ilyen igazolás céljára szolgáló dokumentum lehet különösen: rendőrségi / bírósági / orvosi / kezelőorvosi / háziorvosi igazolás, betegségről készült lelet, kórházi zárójelentés), a jelen pont szerinti fizetési kötelezettség alól részben vagy egészben mentesítelek. További részleteket az ÁSZF-ben találsz, melynek elfogadását a jelentkezési lap elküldésekor igazolnod kell.

A tanfolyamok a megjelölt napokon általában 9-17 (néha 18!) óráig tartanak. Az oklevelet csak akkor tudom kiadni, ha az órák legalább 90%-án részt veszel.

Ha nem jön össze a minimális létszám, a befizetett díjat kérésedre visszautalom, vagy egy későbbi időpontra átteszem.

Bármi kérdéssel, kéréssel keress nyugodtan!

Tel: 06 20/628 77 00

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001506  

Képzési út

A Touch for Health kezdő szinttől tanulható. Mivel minden más kineziológiai ág a Touch for Health-en alapul, érdemes ezzel kezdeni a kineziológiai tanulmányokat. Az első négy alaptanfolyam elvégzése után állami vizsga tehető.

A képzés moduljai egymásra épülnek, a Touch for Health Szintézissel segíthetsz szeretteidnek, barátaidnak, vagy folytathatod tanulmányaid, hogy segítő szakemberré válj.