Jelentkezés Touch for Health Szintézis (TFH 1-4) képzésre

Töltsd ki a jelentkezési lapot!

Jelentkezési határidő: legkésőbb a tanfolyamot megelőző 1-2 hét, a jelentkezést a férőhelyek és a kapcsolódó ügyintézés kivitelezésének függvényében tudom fogadni.

A képzés szintjeire egyben vagy külön-külön is lehet jelentkezni, a fizetési ütemezést lejjebb találod.

Figyelem: a tanfolyamokon kizárólag magánszemélyként tudsz részt venni. Megértésed köszönöm!

ÁSZF és Adatvédelmi nyilatkozat. Az érdeklődés nem kötelez semmire. Ha tanfolyamra jelentkezel, a jelentkezési díj befizetésével válik véglegessé a jelentkezésed. 

Információ a jelentkezéshez

Fizetési módok és ütemezés

Díjbekérő alapján átutalással, illetve a Simplepay rendszerén keresztül bankkártyával tudsz fizetni. Külföldről utaláshoz kérésre IBAn számot küldök. 

A Touch for Health Szintézis képzésen a tanfolyami díj, a helyfoglalási díjon felül egyszerre, vagy 3 részletben fizetendő, a jegyzet ára benne van a képzési díjban. 

A három részlet fizetési ütemezése:

  • Jelentkezéskor a nem visszatérítendő helyfoglalási díj, 25.000 Ft fizetendő, ez a tanfolyami díj része, erről a jelentkezési lap beküldése után díjbekérőt küldök. 
  • A kapott díjbekérő alapján fizesd be átutalással a megadott díjat. Ha a díjbekérő nincs időben kiegyenlítve, törlöm a jelentkezést. 
  • TFH 1. előtt 30 nappal a tanfolyami díj első részlete (55.000 Ft).
  • a fennmaradó összeg (110.000) első része (55.000 Ft) a TFH 1. szint, a második része (55.000 Ft) a TFH 2. szint után esedékes. 
  • Ismétlőknek jelentkezéskor a válaszott képzés 50%-ának teljes összege fizetendő, részletfizetési lehetőség nincs.

Ha nem a teljes képzésre, hanem egy szintre jelentkezel, a tanfolyami díj szintenként 55.000 Ft + első szinten a tanfolyam részét képező jegyzet ára, összesen 73.000Ft, amit jelentkezéskor egy összegben kell kiegyenlítened

Lemondási feltételek

Lemondási díjak:

  • a Képzés kezdetét megelőző legalább 30 nappal közölt elállás esetén - a helyfoglalási díj. 

  • a Képzés kezdetét megelőző 30-15 napon belül között közölt elállás esetén - a képzés díjának 50%-a;
  • a Képzés kezdetét megelőző 14-0 napon belül közölt elállás esetén a képzés díjának 100%-a.
  • Betegség, egyéb, előre nem tervezhető váratlan és saját hatáskörben elkerülhetetlen helyzet esetén, egyedi mérlegelés alapján pótlási lehetőség van- lsd ÁSZF.
  • Részletes feltételeket az ÁSZF-ben találsz, kérlek, olvasd el!

A képzések minimum 6, maximum 11 fő jelentkezésével indulnak. A létszám feltöltése a jelentkezés és a regisztrációs díj befizetési sorrendjében történik. Ismétlők a résztvevők számának függvényében tudnak részt venni a tanfolyamon. Saját tanítványaim előnyt élveznek a tanfolyami létszám feltöltésénél.

A regisztráció a helyfoglalási díj, a részvétel a fennmaradó tanfolyami díj befizetésével valósul meg.

A tanfolyamok a megjelölt napokon általában 9-17 (néha 18!) óráig tartanak. A tanfolyam elvégzéséről szóló igazolást (IKC certificate) csak akkor tudom kiadni, ha az órák legalább 90%-án részt veszel.

Ha nem jön össze a minimális létszám, a befizetett díjat kérésedre visszautalom, későbbi időpontra átteszem, vagy egyéni kineziológiai oldás díjába beszámítom.

Bármi kérdéssel, kéréssel keress nyugodtan!

Tel: 06 20/628 77 00

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001506  

Kérlek, jelentkezéshez tölts ki minden adatot!

Képzési út

A Touch for Health kezdő szinttől tanulható. Mivel minden más kineziológiai ág a Touch for Health-en alapul, érdemes ezzel kezdeni a kineziológiai tanulmányokat. Az első négy alaptanfolyam elvégzése után állami vizsga tehető.

A képzés moduljai egymásra épülnek, a Touch for Health Szintézissel segíthetsz szeretteidnek, barátaidnak, a haladó tanfolyamokon folytathatod tanulmányaid, hogy segítő szakemberré válj.