Haladó kineziológia tanfolyamok

Ahhoz, hogy teljes értékűen dolgozni tudó Touch for Health kineziológus legyél, nem elég az alaptanfolyamok elvégzése. Amíg tanulsz, gyakorolsz, arra koncentrálsz, hogy mit csinálj, hogyan csináld. 

A haladó kineziológia tanfolyamokon már azt tanulod, hogy értsd egyre jobban a folyamatod, hogy kezdd el LÁTNI, ÉRTENI a kliensed, hogy válj a technikák végrehajtója helyett az emberek segítőjévé.

A tanfolyamok tetszőleges sorrendben végezhetők, a tanfolyamokra egyenként kell jelentkezni. 

Class Workbook 3 - haladó érzelmi munka a táplálkozással

Előfeltétel: TFH 4.

2024. szeptember 21-22.

Class Workbook 1 - haladó érzelmi munka a testtel

Előfeltétel: TFH 4.

2024. október 19-20.

Touch for Health Proficiency -nemzetközi vizsga

Előfeltétel: Touch for Health 4., javasolt a haladó tanfolyamok elvégzése!

2024. november 30. -december 1.

Class Workbook 2 - haladó érzelmi munka

Előfeltétel: TFH 4.

2025. január 11-12.

Ég és Föld között - antik Shu pontok

Előfeltétel: Touch for Health 4.

2024. február 8-9.

Metaforák - haladó érzelmi munka szimbólumokkal

Előfeltétel: Touch for Health 3.

2025. március 8-9.

Luo energiák

Előfeltétel: Touch for Health 4.

2025. április 5-6.

Haladj tovább érdeklődésed szerint!

Fókuszban az érzelmi, energetikai és testi egyensúly

Az érzelmi egyensúlyt támogató tanfolyamokon megtanulod, hogyan segíthetsz kineziológiai módszerekkel az érzelmi állapotok beazonosításában, megértésében, és a pozitív választások megvalósításában. Egyre komolyabb tapasztalattal rendelkezel majd az ember működéséről és a kliensmunkáról.

Azoknak való, akik szeretik felfedni az emberben lévő igazságot, és akik szeretnék, hogy a hozzájuk fordulók nem csak a megértés, hanem a cselekvés szintjén is képesek legyenek az életüket teljesebben élni.

Érzelmekkel, képekkel, szimbólumokkal, mély jelentéstartalmakkal dolgozol majd. Az érzelmi tartalmakhoz támogató energiát tudsz felszabadítani. Végigviszel egy többüléses, fájdalmakkal, mozgással, étkezéssel vagy élethelyzettel kapcsolatos érzelmi probléma feltárást és oldást.

Választható tanfolyamok:

Érzelmi szimbólumok - Metaforák

Az érzelmeinkre és viselkedésünkre, működésünkre ható képi tartalmak bevonása az érzelmi stresszoldó folyamatokba. Mélyebb megértés, és a kliens belső rétegeinek bevonása a kiegyensúlyozásba. Bővebben >>

Class Workbook 1. 

Haladó érzelmi munka a testtel, mozgással, fájdalmakkal és testtartással. 

Bővebben >>

Class Workbook 2.

Haladó érzelmi munka nehéz élethelyzetekre . A Touch for Health Szintézis képzésben tanult érzelmi eljárások alkalmazása a gyakorlatban. Egy érzelmi téma teljes felépítése és feltárása, kiegyensúlyozása a Touch for Health módszreivel.

Bővebben >>

Class Workbook 3.

Haladó érzelmi munka a táplálkozással. Fókuszban a saját testhez és a táplálkozáshoz fűződő viszonyunk. Ez a tanfolyam arról szól, hogy milyen belső hajtóerők határozzák meg az étkezésünket, az elégedettségünket, a testünkhöz való hozzáállásunkat, a róla való gondoskodásunkat. Mindezt a jól ismert Touch for Health technikák összefüggő rendszerbe szedett folyamatával feltárva.Tanulsz és oldódsz is egyszerre, fejlődsz és kiegyensúlyozódsz a témáddal kapcsolatban. Nagyon komoly érzelmi munka kapcsolódik hozzá. 

A táplálkozásra és a testünkhöz, a testmozgáshoz való viszonyra nagyon sok tényező hat. Maguk az élelmiszerek energetikai információt hordoznak, energiát mozgatnak meg, így az élet minden területén megmutatkozik, ahogy, amennyit és amit eszünk. 

Támogatod az egyénnek megfelelő étrend, valamint a táplálkozással és a saját testéről való gondoskodással összefüggő hozzáállás kialakítását. 

Bővebben >>

Fókuszban a meridián energiák

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) szerint az egészség alapja az életenergia szabad áramlása. A kineziológiában ennek az energiának a blokkolódását keressük és oldjuk. Ezeken a tanfolyamokon mélyebb megértést és további energetikai kiegyensúlyozó lehetőségeket tanulsz, illetve technikai tudásod fejlesztheted.

Választható tanfolyamok:

Luo energiák

Érzelmek, célok, személyiségfejlődési fázisok és fizikai kellemetlenségek támogatása a Luo meridiánok energiájával. 

Bővebben >>

Ég és Föld között

Az antik Shu pontokkal dolgozunk ezen a tanfolyamon. Az energetikai védvonalaink, ha egyensúlyban vannak, elbírunk a minket érő hatásokkal. Használhatók kiegyensúlyozásra illetve a védelmi mechanizmusok erősítésére meglévő problémák esetén, vagy energetikai prevencióra is. Az antik Shu pontok érzelmi és hozzáállás beli tartalmakat és jelentéseket is hordoznak. A velük végzett, vagy velük kiegészített energetikai munka további megértéseket biztosít, és aktiválja mindazokat az érzelmek miatt blokkolt energiákat, amikre szükségünk van a teljes potenciálunk kiteljesítéséhez. 

Részletesen felméred és korrigálod a mozgással, testi fájdalmakkal kapcsolatos témákat. A szervezet energiaigényének helyreállításával megelőzöd, hogy a negatív hatások a mozgásrendszerben rakódjanak le. 

Bővebben >>

A tanfolyamok elvégzése után magas szinten tudsz majd hatni a meridián energiákra, értelmezed az egyes kiegyensúlyozatlanságokat, segítesz a meridiánok energiáját a megfogalmazott cél megvalósítására kiegyensúlyozni. Az itt felsoroltakon kívül a Metaforák tanfolyamon dolgozunk még a meridiánok szimbolikájával. 

A képzési út moduláris, így a haladó tanfolyamokkal tetszőleges ütemben és sorrendben fejlődhetsz tovább a kineziológia világában.