Gyakran ismételt kérdések

Van különség a Touch for Health és a kineziológia között?

Nincs. A Touch for Health az egyik olyan kineziológiai ág, amit már kezdő szinttől is meg lehet tanulni. Mivel minden más kineziológiai ág az itt elsajátított tudásra épül, használva, és gyakran ismertnek tekintve azt, ezért azt szoktuk javasolni, hogy kineziológiai tanulmányait kezdje mindenki a Touch for Health-el.

Ha fejlődni akarok, újra el kell kezdenem kezdő szintről egy másik kineziológiai ág tanulását?

Szerencsére nem. Az első három alapszint után tovább tudsz jönni a Metafórák tanfolyamra, négy szint után pedig a Luó Energiák, az Ég és Föld között és a Class Workbook tanfolyamokra, a tanultak elmélyítéséért, és magas szintű begyakorlásáért. És ha úgy érzed, készen állsz, részt vehetsz a Proficiency kurzuson, ahol összegezzük az eddig tanultakat, majd próbára tesszük a tudásod - és nemzetközileg elfogadott tanúsítványt kapsz az IKC-től a vizsga sikeres letételéről. 

Érdemes több kineziológiai ágat megtanulni?

Igen. Minden kineziológiai ág fókusza máshol van. Ezért érdemes legalább egyet magas szinten elsajátítani, hogy komoly szakmai színvonalon tudjunk dolgozni. Nálam a Touch for Health alapú kineziológiai munkában mélyedhetsz el.

Mi is kapunk oldásokat a tanfolyamokon?

Igen, mindenki. Van, aki úgy érkezik, hogy ismeri a kineziológiát, Van, aki itt tapasztalja meg először a hatásait. Már az első szinttől egymáson dolgoznak a résztvevők, és egyre mélyebben, egyre érezhetőbben tapasztalják meg a változásokat. 

Képzési út

A Touch for Health kezdő szinttől tanulható. Mivel minden más kineziológiai ág a Touch for Health-en alapul, érdemes ezzel kezdeni a kineziológiai tanulmányokat. Az első négy alaptanfolyam elvégzése után állami vizsga tehető.

A képzés moduljai egymásra épülnek, a Touch for Health Szintézissel segíthetsz szeretteidnek, barátaidnak, vagy folytathatod tanulmányaid, hogy segítő szakemberré válj.