Touch for Health Class Workbook tanfolyamok

Alkalmazd, gyakorold a Touch for Health-et az Egészség háromszöge szerint!

A Class Workbook tanfolyamok segítik a magas szintű szakmai munkára történő felkészülést. Segítségükkel a résztvevők megtanulják a Touch for Health szintézis (1-4) során elsajátított technikákat alkalmazni, és nagyobb biztonságban érzik magukat munka közben. A négy alapszint során elsajátított ismeretek és technikák kerülnek itt átlátható és logikus rendszerbe.

  • Több ülést felölelő, részletes protokoll a háromszög minden - érzelmi, strukturális, táplálkozási - oldalához.
  • Gyakorold be és tedd helyre a Touch for Health-ben tanult rengeteg technikát.
  • Csinálj végig egy több órás folyamatot "élesben".
  • Hozd el egy nagy témád, hogy több órás, a probléma több rétegét érintő kiegyensúlyozást kapj rá.
  • Ajánld fel több alkalmas kiegyensúlyozó csomagként klienseidnek!

Következő tanfolyam: Touch for Health Class Workbook 2 -  2024. május 4-5.

A folyamat során a kiegyenúlyozást végző szakember kliense értő segítőjévé, kísérőjévé válik. Minden egyes lépés úgy van felépítve és sorrendbe téve, hogy az lágyan, de mégis erőteljesen egyre mélyebb rétegeit tárja és oldja a témához kapcsolódó stresszeknek. A belső tartalmakat önmegfigyeléssel, meridiánokkal, izomtesztekkel, érzelmekkel, energetikai kiegyensúlyozásokkal támogatjuk, mindvégig figyelembe véve partnerünk szubjektív világát, élményeit és határait. Kevés olyan rendszer van, ami ennyire interaktív módon vonja be a klienst a saját folyamatának kibontásába, megértésébe és kiegyensúlyozásába. Jellemzője minden folyamatnak a kliens és az izomtesztelés iránti végtelen alázat és elköteleződés, ahol a kineziológus a folyamat támogatójaként, és nem irányítójaként van jelen.  

A tanfolyamok egyenként 2 naposak, külön-külön, tetszőleges sorrendben végezhetők.

A Maurizio Piva, Olaszország Touch for Health fakultása által kidolgozott, IKC által elfogadott Touch for Health Class Workbook sorozat azért jött létre, hogy segítségükkel tökéletesíteni tudd a Touch for Health szintézis tudásanyagával való munkád és kompetenciád. Egy olyan Regisztrált Touch for Health oktató felügyelete alatt fogod használni, akinek felhatalmazása van ezeknek a tanfolyamoknak az oktatására. A 3 jegyzet előre megadott eljárásokon keresztül vezet végig a Touch for Health gyakorlati alkalmazásán. Az első három tanfolyam olyan célok kiegyensúlyozásával dolgozik, amik elsősorban a Touch for Health-ből ismert Egészség Háromszögének egy-egy oldalához kapcsolódnak.

A Class Workbook 1. a fizikai aspektusok javítására szolgáló célokra és eljárásokra fókuszál, azaz az élet bármilyen területén végzett mozgásokkal dolgozik. A Class Workbook 2 a kommunikáció, a vonzalom kifejezése, a kapcsolataink és az érzelmi egyensúly támogatását segítő célokra és eljárásokra fókuszál. A Class Workbook 3 az étkezéssel és a testünkkel való kapcsolatunkkal összefüggő célokat dolgozza meg.

A jól követhető, részletes jegyzet első részben feljegyezheted, amit a Touch for Health oktatód csinál a technikák bemutatásakor. Így lépésről lépésre követni tudod a folyamat minden aspektusát, segíti a fókuszt és a bemutatottak írásos rögzítését, és később referenciaként szolgálhat az önálló munkához, akár a tanfolyamon, akár azon kívül. Az oktatód aztán végigveszi veletek a folyamatot, hogy biztosítsa a megértést, és lehetővé tegye az esetleges javításokat.

Ezekkel a tanfolyamokkal a Touch for Health kompetenciád és tudásod ugrásszerűen nőni fog.  

Magyarországon jelenleg a Class Workbook tanfolyamokat kizárólag én oktathatom.