Kineziológia képzés választása

2024.01.22

A megfelelő képzés kiválasztása nehéz döntés lehet. Látszólag sok választási lehetőség áll rendelkezésre, és nehéz kiszűrni, melyik a leginkább neked való. Mi az, amit nálam megtalálsz:

Touch for Health kineziológia képzés

A Touch for Health egy nemzetközileg elismert és az egyik legelterjedtebb kineziológiai ág.

A képzések után nemzetközi certificate-et, magyarul oklevelet kapsz, ami a tanfolyamon való részvételt igazolja. Ezzel a világ bármely országában igazolhatod a tanfolyam elvégzését, illetve folytathatod kineziológiai tanulmányaid.

Dolgozhatok vele hivatalosan? 

A Touch for Health alapjait négy, egyenként 2 napos alaptanfolyamon sajátíthatod el, ami után az OKFÖ-nél magyar, és nálam akár nemzetközi vizsgát is tehetsz. Az így elsajátított tudás alkalmassá tesz arra, hogy alapos kiegyensúlyozásokat végezz családodon és ismerőseiden. A haladó tanfolyamok felkészítenek és gyakorlatot biztosítanak arra, hogy egyre magabiztosabban és önállóbban alkalmazd a tudásod.

Minden tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszerbe bejelentett felnőttképzés, amiről kérésre Tanúsítványt is tudok adni.

Tudok tovább fejlődni a tudásomban anélkül, hogy máshol elölről kéne kezdenem?

Igen, számos haladó, szakosodási lehetőséget biztosító tanfolyammal várlak. Az International Kinesiology College (IKC) regisztrált, licensszel rendelkező oktatója vagyok, és a Touch for Health alaptanfolyamokon kívül több további Touch for Health tanfolyamot is kínálok, ha ezen a vonalon szeretnél fejlődni. 

Képzési út

Ahhoz, hogy kineziológus legyen belőled, idő kell, nem léteznek rövid utak. Tanulni kell, gyakorolni - először egymáson, aztán ismerősökön, majd "idegeneken", hogy önállóan, biztonságosan és hatékonyan dolgozni tudó szakemberé válj.

A Touch for Health első négy alaptanfolyama után már el fogod tudni dönteni, hogy otthon érzed-e magad a kineziológia világában. A haladó Touch for Health tanfolyamokon akár szakosodhatsz is: érzelmek, meridián energiák, testi problémák illetve táplálkozás és a testünkről való gondoskodás témáiban, ahol lehetőséged van mélyebb megértést szerezve, a megszerzett tudásod a tanfolyamokon begyakorolva egyre jobb szakemberré válni.

Egy szakember szempontjából fontos, hogy legalább egy módszerrel képes legyen magas szinten dolgozni. Ha megszeretted a Touch for Health-et, itt további fejlődési lehetőségek várnak rád!