Kineziológia képzés választása

2022.02.09

A megfelelő képzés kiválasztása nehéz döntés lehet. Látszólag sok választási lehetőség áll rendelkezésre, és nehéz kiszűrni, melyik a leginkább neked való. Mi az, amit nálam megtalálsz:

Touch for Health kineziológia képzés

  • A Touch for Health egy nemzetközileg elismert és az egyik legelterjedtebb kineziológiai ág. A képzések után nemzetközi certificate-et, magyarul oklevelet kapsz, ami a tanfolyamon való részvételt igazolja. Ezzel a világ bármely országában igazolhatod a tanfolyam elvégzését, illetve folytathatod kineziológiai tanulmányaid.
  • A Touch for Health alapjait négy, egyenként 2 napos alaptanfolyamon sajátíthatod el, ami után hivatalosan elfogadott állami vizsgát tehetsz. Az így elsajátított tudás alkalmassá tesz arra, hogy alapos kiegyensúlyozásokat végezz családodon és ismerőseiden. A haladó tanfolyamok felkészítenek és gyakorlatot biztosítanak arra, hogy egyre magabiztosabban és önállóbban alkalmazd a tudásod. 
  • Az International Kinesiology College (IKC) regisztrált, licensszel rendelkező oktatója vagyok, és a Touch for Health alaptanfolyamokon kívül több további Touch for Health tanfolyamot is kínálok, ha ezen a vonalon szeretnél fejlődni.
  • Minden tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltató Rendszerbe bejelentett felnőttképzés, így a tanfolyami díjról kapott számlák elszámolhatók.

Képzési út

Ahhoz, hogy kineziológus legyen belőled, idő kell, nem léteznek rövid utak. Tanulni kell, gyakorolni - először egymáson, aztán ismerősökön, majd "idegeneken", hogy önállóan, biztonságosan és hatékonyan dolgozni tudó szakemberé válj.

A Touch for Health első négy alaptanfolyama után már el fogod tudni dönteni, hogy otthon érzed-e magad a kineziológia világában. A haladó Touch for Health tanfolyamokon - a három, egyenként két napos Class Workbook, a 2 napos Metafórák és az egynapos Luo-Unió tanfolyamon lehetőséged van mélyebb megértést szerezve, a megszerzett tudásod a tanfolyamokon begyakorolva - egyre jobb szakemberré válni.

Nemzetközileg elismert kineziológiai modalitás

A Touch for Health a Magyarországon, magyar oktatóktól elsajátítható, nemzetközileg is elismert kineziológiai ágak egyike. A Touch for Health kineziológiai ágból hivatalos magyar kineziológus vizsga is tehető.

Egy szakember szempontjából fontos, hogy legalább egy módszerrel képes legyen magas szinten dolgozni. Ha megszeretted a Touch for Health-et, itt további fejlődési lehetőségek várnak rád!