Merülj el a kineziológia világában!

A megfelelő képzés kiválasztása nehéz döntés lehet. Látszólag sok választási lehetőség áll rendelkezésre, és nehéz kiszűrni, melyik a leginkább neked való. Mi az, amit nálam megtalálsz:

A kineziológia szó a görög mozgás- kinesis és logos - tudomány szavak összetételéből ered, azaz a mozgás tudománya.

Dr. John Thie-nek, a rendszer kidolgozójának az volt a víziója, hogy legyen minden családban egy kineziológus, aki a Touch for Health biztonságos technikáival segíteni tudja szűkebb és tágabb környezetét.

A coaching egy közösen meghatározott cél érdekében végzett közös munka. Segít jobban megérteni magad, rálátni belső mozgatóerőidre, és saját megoldásaid felfedezésére.

Allergia

2022.02.08

Allergia tüneteinek enyhítése kineziológiai korrekciós pontokkal

Meridiánok

2022.02.08

Hogyan kapcsolódik össze a meridiánok kineziológiai tesztelése és kiegyensúlyozása a kineziológiai izomteszttel, és korrekciós technikákkal.

Stressz nélkül nincs élet. A stressz természetes és nem elkerülhető. Selye ezt úgy mutatta be, hogy tovább bontotta a stresszt eustresszre és distresszre. Az eustress akkor keletkezik, ha valami kellemeset csinálunk, és az jó nekünk. Distresszt azok a tevékenységek okoznak, amiket nem szeretünk, de kénytelenek vagyunk megtenni (Gerz, 1996, pp....

Az izomteszt a kineziológia alapeszköze. Mit tesztelünk a kineziológiában az izomteszttel?