Touch for Health gyakorlónap - legyél gyakorló, vagy legyél "kliens"!

2024. március 9. szombat, 13-17 óráig

2024. június 16. vasárnap, 13-17 óráig

2024.november 2. szombat, 13-17 óráig

2024. december 14. szombat, 13-17  óráig

Helyszín: Thomán István utca 8.
Ár: 8.000 Ft (Nem nálam tanulóknak 12.000 Ft)
Minimum létszám: 4 fő
Előfeltétel: bármilyen Touch for Health tanfolyami végzettség
A gyakorlónapokra "kliensnek" is lehet jelentkezni. Ennek feltételeiről lejjebb találsz információt.

Találkozzunk hétvégén egy jó kis gyakorlásra, kiegyensúlyozódásra! 

Olyanokkal leszel itt együtt, akik veled egy nyelvet beszélnek, akik "ismerik a dörgést", és akik neked is segítséget tudnak nyújtani éppen aktuális ügyeidben. Találkozzunk, gyakoroljunk, oldódjunk, és élvezzük egymás társaságát!

Hozz egy témát, arra megfogalmaztok egy célt, és csináltok egy balanszot az ismert technikákkal. Én megfigyelőként, támogatásként leszek jelen. Bármilyen szinten vagy, bármit is szeretnél gyakorolni, ne feledd, hogy már a Touch for Health 1-es szintje után is sokat tudsz segíteni!

A tempótokon múlik, mi fér bele, 13-17 óráig dolgozunk.

Hogyan lehetsz "kliens" a gyakorlónapon?

Ha érdekel a kineziológia, és szeretnél kipróbálni egy Touch for Health kiegyensúlyozást, jelentkezz az alábbi jelentkezési lapon! Kóstolj bele kicsit a Touch for Health módszerébe - akitől kiegyensúlyozást kapsz, az aktuális tudásszintjének megfelelően fog dolgozni, gyakorolni rajtad. Várhatóan egy alap szintű kineziológiai kiegyensúlyozással leszel gazdagabb, oktatói, szakmai felügyelet mellett.

Ezért erre az alkalomra hozz valamilyen általános kellemetlenséget, amiben jól jönne egy kis rálátás, és energetikai harmonizáció.  Abszolút kizáró ok a mentális betegség, akut krízishelyzet, vagy a pszichiátriai kezelés, gyógyszerszedés!!!

A részvétel ára 8.0000 Ft a "klienseknek" is, így (is) szeretném biztosítani, hogy csak valódi érdeklődők éljenek ezzel a lehetőséggel. Utána felteheted kérdéseid is. 

Jelentkezés 

A jelentkezéssel mindig a soron következő dátumra tudsz jelentkezni! A jelentkezőknek az alkalom előtt két héttel küldöm ki a díjbekérőt, ami alapján előre kell fizetni majd. 

A lenti lehetőségek közül akár többet is kipipálhatsz, így látom, hogy milyen igényed lenne ezen a napon. 

A gyakorlók igényeinek van elsőbbsége, kliensnek csak akkor tudunk fogadni, ha van elegendő gyakorló, aki megfelelő tudásszinttel rendelkezik, és vállalja a veled való munkát.