KKK Workshop

Kliens- Kapcsolat- Kommunikáció Workshop

Időpont: 2022. szeptember 11. vasárnap 9.00-16.00
Előadó: Gál Kiss Orsolya, kineziológus, Brain Gym instruktor, mentálhigénés szakember
Helyszín : Budapest, Jászai Mari tér  - pontos helyszín egyeztetés alatt
Ára: 20.000 Ft - regisztrációs díj: 5.000 Ft

Klienssel való munka könnyen, kompetensen, mindkét fél számára érthető kommunikációval és tényleg segítően - avagy kapcsolat és kommunikációs workshop kineziológusok részére

Ezt a workshopot egy személyes tapasztalat hívta életre: amikor több alkalommal hallottam ilyet: "voltam kineziológusnál, de többet nem megyek mert nekem nem jött be. Hogy miért ? Csak nyomkodta a kezemet, nem is értettem, nem tudtam mi történik, mondott dolgokat, amiket nem értettem és nem is értettem vele egyet és már vége is volt. Nem is tudom mi történt és nem is használt." És megvallom őszintén, hogy szomorú lettem, mert biztos voltam benne, hogy a kineziológus kolléga a legjobb tudása szerint megcsinálta az oldást vagy balance-t és biztos, hogy volt értelme... csak valahogy ez a lényeg és "értelem" a klienshez nem jutott el. Valahogy a segítő kapcsolat nem jött létre és ezért nem is tudott gyógyítani.

Ez az 1 napos workshop erről a gyógyító, segítő kapcsolatról szól. Tartalmaz gyakorlatokat, gondolatokat, remélhetőleg szemlétet formál és egy új útra helyez a jó segítővé válás hosszú folyamatában.

A workshop tervezett kérdései és témái:

Mit jelent a kineziológus és kliens kapcsolat? Hogyan tudok kapcsolódni, mint kineziológus a klienshez? Hogyan tudok kapcsolatot teremteni, működő segítő kapcsolatot létrehozni ? Mivel segíthetem és gátolhatom a folyamatot? Milyen kommunikációs eszközeim vannak ? Milyen szerepekben lehetek a munka során? Mi az, amit inkább kerüljek?


Regisztráció: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewr6kQ0pPltxKbvxAeJDxMXk6q4c8eAgZ5YeEycL1Eirz-Ug/viewform?usp=sf_link